Ultimele Stiri

Supranumit si “ Venetia Nordului” , Bruges este unul dintre cele mai bine conservate orase medieval din lume. Bruges  este inconjurat de canale de apa, care urmaresc fortificatia medievala a orasului. Centrul de informare turistica este situat in Burg ( doua piata ca si marime din oras). Daca vizitezi Bruges-ul nu trebuie sa ocolesti  “ vagonetele verzi “ care oferta citeste mai departe »

Staţiunea Covasna se află la 60 de km de Braşov, denumită şi staţiunea celor 1.000 de izvoare de sănătate, datorită abundenţei, varietăţii şi valorii deosebite a factorilor naturali de cură. Oraşul Covasna, care este brăzdat de izvoare de ape minerale, îţi oferă o sumedenie de posibilităţi de tratament, pentru petrecerea concediului, dar şi a timpului liber. Aici la Covasna cei citeste mai departe »

Daca iti face placere sa iti filmezi vacanta intr-un stil cu totul deosebit, atunci ar trebui sa iei in considerare noul Go Pro HD Hedo 2. Chiar daca este o camera pentru aventura, cu siguranta iti va fi de folos si in excursia ta, mai ales daca iti place sa simti adrenalina unor sosele speciale sau ai ales sa te citeste mai departe »

De ce sa mergi la ski in Italia? Simplu: conditii de ski la fel de bune (daca nu chiar mai bune) decat in Austria, peisaje absolut spectaculoare,  mancare buna si distractie cu spirit latin. Oarecum recent inaugurata zona Dolomiti Superski  (are cam 10 ani) reprezinta probabil unul dintre cele mai mari domenii schiabile din Europa (daca nu si din lume). citeste mai departe »

Odata cu venirea iernii, Viena se transforma si devine un taram de poveste, un loc in care spiritul Craciunului e pretutindeni. Tot ce e nevoie pentru a intra in lumea lui Mos Craciun, este de un bilet de avion si uite cum in doua ore reusesti sa simti din nou emotiile copilariei. In momentul in care intrii in Viena ramai citeste mai departe »

Se spune despre Lisabona ca este orasul care pastreaza cel mai bine amintirea marilor cuceriri…Si daca te incumeti sa iei avionul pana in acest oras plin de istorie si cultura te vei convinge de acest lucru. Desi un oras al batranului continent, Lisabona nu se inscribe neaparat in tipologia oraselor europene, acest lucru datoranduse atat locuitorilor cat si arhitecturii orasului citeste mai departe »

 
© Toate drepturile rezervate SmartTours.ro | Telefon: +4.0268.41.78.66 | +4.0753.55.00.55
Imaginile de prezentare nu creaza obligatii contractuale.